ur Fettpärlan av Guy de Maupassant


Alla kvinnor som hejdat en erövrare i hans framfart nämndes. Alla som gjort sin kropp till ett slagfält, ett maktmedel, ett vapen, alla som med sina heroiska smekningar besegrat monstruösa eller avskydda varelser och offrat sin kyskhet i hämndens och ett högre ändamåls namn.

Till slut skulle man kunnat tro, att kvinnans enda uppgift här på jorden var att oupphörligt offra den egna personen, att ständigt överlämna sig åt soldaternas nycker.
boken är hemsk och hemskt bra. läs den!
martina

FF!

firar med ett glas rött (kanske två) och Kanye West på högsta volym! lär också bli så att jag dammar i badrummet. och hoppas att jag kan få se Filip och Fredriks årskrönika 2010 innan Han kommer hem.
let's have a toast for the douchebagschill. martina.

hjärndött

sjukt hjärndött inlägg. men de glittrar så fint och min pojkvän gör pärlplattor.
lyckligt lottad är jag.
martina

walk all over you

det finns många saker som jag, denna giriga skata, skulle vilja plocka på mig. ett par skor i den här modellen med vilken färg på glittret som helst är en av de sakerna.
jag vet inte vad jag vill ha sagt med detta. köp dem till mig kanske?
martina

va-jay-jay

jag har glömt att slänga upp det här julkortet jag fick av malin. det är personligt och innehåller en röd armbåge.
martina (måste jag ens skriva mitt namn längre?)

brännvin & fitta

kom precis hem från världens mest otrevligaste promenad. där ljög jag. för det första: det var bara väldigt jobbigt i början. sen blev allt bra. för det andra: jesus har varit på värre. den promenaden kom heller aldrig att få ett trevligt slut.
det är antagligen det mest spännande jag kommer att vara med om idag. och det tackar jag gudarna för.
jag vill ha svensk sommar nu.
jag såg grotesco-avsnittet vid namn metahumor igår. det var astråkigt. antar att metahumor helt enkelt är astråkigt.

martina

and I went down on your mother

jag bjuder på mina favoriter i bildväg. det är bilder jag hittat på olika ställen som jag inte längre vet namnen på men önskar att jag gjorde.
det var en fin kväll igår och jag har egentligen ingenting att klaga på. men ändå känner jag mig övergiven. men jag vet inte riktigt varför. det skulle väl vara säkerheten som lämnat då. jävla osäkerhet. jag vill inte vara din vän.
martina

ring klocka brinn

jan säger: ring klocka ring
jocke säger: brinn pengar brinn
exakt NU (när jag skrev NU) så slog klockan tolv. det innebär att jag helt seriöst har överlevt år 2010. frågan är bara om grannens hund kommer göra detsamma, den låter smått hysterisk och i behov av en kram.
själv drar jag ner persiennerna och lägger mig med hemsöborna tryggt i min famn. och med värmekudden i svanken. mmmmmmyyyzzzzz, som en viss person hade beskrivit det.
eller nej, hon hade aldrig beskrivit strindberg som något bra...


jag funderar faktiskt även på att låta 2011 vara ett bloggfritt år.

denise, ser lite sliten ut?
det är okej om du knullar med andra!

RSS 2.0