arn


klockan är 21.21. någon tänker på mig. kanske imorgon. hoppas det. för då tänker jag tillbaka!
denise

street!!martina

pickup


hej jag är en förvirrad tjej som säger hej!
ska snart ragga upp någon att ta med mig hem. någon med en uppäten bulle och rolig humor är vad jag behöver ikväll.
och så avslutar jag lappen med "ring mig"!

martina

500 dagar om året


denise

14:26 någon tänker inte på migDet är tisdag, tre dagar kvar.

Martina

pojkar
denise

triggerhappy

vad jag gör nuför tiden? skjuter zombies.
Martina

drink drank Drunkdenise

wild child


ikväll ska jag bli en vilde!

denise

septemberjul

inatt spenderades med mig själv på en kall balkong med cigg och stjärnskådande. jag tänkte då och kom fram till både det ena och det andra (om du just tänkte på hata göteborg så kan jag meddela att det gjorde jag med! stjärnsystrar!) så nu har jag bestämt mig för att börja leva i soffan och se på sunes jul varvat med greveholm varvat med harry potter-filmerna varvat med en massa te och mat. så nu kommer jag bli fet. eller alltså, jag kommer gå från "fet" till "överextremtjävlaasäckligtsuperfet", så se upp! och förresten så hatar jag nog män. jag menar, det är fysiskt möjligt att både hämta pizza och byta blöja på sitt barn samma dag, det är inte att överanstränga sig!
nu funderar jag starkt på att baka lussebullar.

xoxo
denise

av med huvudetMartina

SKOTT I PANNAN!!!!!!!!!!

jag ville bara att alla skulle veta att jag faktiskt, helt ärligt, tycker att någon kan ge jimmie åkesson ett skott i pannan. jag vill se hans hjärnsubstans i en pöl på gatan. sen tycker jag att tvångskastrering kan införas på resten av skiten, för dom ingår i en inavlad jävla stam som måste hållas nere.

JAG KOMMER ALDRIG SÄTTA MIG I SMINKET MED DIG JIMMIE!!!!!!!!!!!!!!!!

en mycket arg denise som tappade lusten att strut that ass.

jimmyMartina


bille med bruuuuuuudarna! (och jimmy) ((parantes2)brudarna med andra ord)nu har klockan passerat tolv och det är spöktimmen. det innebär att det nu mera är fredag. det i sin tur innebär att idag får jag äntligen återse min brutalt snygga kompanjon martina. tillsammans med henne tänker jag sedan dricka upp och supa bort minnet av att det tidigare idag befann sig en klutt hamstersperma på mitt finger.

landet ingenstans

tänk om man skulle få tummen ur röven och dra. ja jag börjar ju bli trött på utekvällar och efterfester och folk och att det varken kan bli hackat eller malet utan mest bara passerat. snart säger nog denise peace out!
eller så är jag bara lite sällskapssjuk...


be my samurai


det känns som om jag hade en fjärilsfarm i magen

denise

penisdenise

en vampyr med hemlängtan

Jag vill suga, nu nu nu!
Har sovit i fiendens högborg och terroriserat taxichaufförer. Nu klarar jag allt!

Martina

vi tycker verkligen om det!var är du pimpa jimpa?

denise

en s.k. "krenare"?

det här är evan:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

denise

villovägar

hej. tänkte ta ett litet steg åt sidan och ta en omväg. jag har som vanligt glömt bort att sova och fann mig själv i någon slags dvala mellan åtta och nio och vaknade och hamnade på minus cirkus tre igen. efter att två timmar senare ha suttit och drömt om smala pojkaxlar som förutom brunbjörnar kan vara det absolut finaste jag vet, i två timmar så har jag inte kommit fram till någon bra slutsats alls. det vore kontraproduktivt.

jag ber om ursäkt för att jag skrev "cirkus" när jag inte syftade på en cirkus med akrobater, clowner, djur (nej, jag samtycker inte till det. det vore kontraproduktivt.) och allt som nu finns på en cirkus. jag vet att alla av den här bloggens ägare inte tycker om när man gör så. jag älskar dig.

denise

cirkusdirektörer, finns också.

RSS 2.0