and the winner is...

Gissa vem som vann priset för bästa kostym, jo jag! Jag är allvarligt talat helt seriös med min glädje. Jag vann och det känns faktiskt som något av det bästa jag lyckats åstadkomma.
Här kommer en video om att alltid vinna. Det är visst inte så kul. Starkt barndomsminne det här:
martina

det blev fredag, det blev fest


och så blev det inte det..

säg hej till mitt nya jag, idag jag börjar jag mitt nya liv. wo fucking ho ...

denise

den 28:onde oktober

jag har äntligen fått det som jag vill ha det. nu är min snagg så kort och gosig som jag planerade från början. och hårfärgen duger. och längden på håret växer sakta men säkert fram igen.
här är jag, martina, i min fulla prakt, inbäddad i min halsduk. nöjd och belåten.
syns i morgon!

meanwhile

Medan ni firar lill-lördag så dricker jag oboy och gör stora val. Hm, vilket är bäst?
Morgondagen bjuder på snaggtid.
Godnatt säger Martina

glory days

Som du ser, det är Benny Tillberg som har tagit dessa snygga bilder. Så snygga så att det blöder i ögonen på dig, inte sant?
Och jag hade en grej med mina ringar. Jag borde återuppta den grejen.
martina

hos dig är jag underbar

Åh, Patrik Isaksson! Vilka härliga saker du gör med mig.
hos dig är jag stark.
martina

tuttsalva

sitter här och smörjer armarna med tuttsalva och har hittat ytterligare en ny kärlek! den här gången i form av en dansande pojke med fetaste musiksmaken!
denisekönsroller

Rollerna här hemma är extra tydliga denna veckan. Min mamma är sjuk och får därför inte i sig så mycket lagad mat. Därför har hennes man köpt hem färdigmat som han slänger in i mikrovågsugnen. Mat blir inte så intressant om man måste göra den själv?
Och nu någonting snyggt:
Martina

pengaslösar/söderporthatar-vecka!

vad är skillnade på mig och en grillad kyckling just nu, undrar ni.
knappt ingen, säger jag!
förutom att kycklingen är brunare, naknare, dödare och luktar antagligen mycket godare!
vad är då likheten? (eftersom det fanns en del skillnader)
jo, plasten!
jag är just nu en vandrande plastfolie.. eh.. grej!
sexhundra riksdaler fattigare. ytterligare minst sexhundra imorgon.
vilket innebär att jag i slutet av vecka kommer att ha bränt ca 1500 riksdaler sammanlagt. bröööööl!

jag vet att alla veckor året om alltid kommer vara söderporthatarveckor. men den här veckan vill jag ägna lite extra tid till att hata de små jävlarna!
för idag när jag var påväg hem från k-town city så blev jag brutalt påhoppad och mobbad av dom. jag drar alla över samma kam när det kommer till sp(cp) och säger dom då de alla är lika skylldiga! hata hata hata söderport!

f.ö. så tror jag att jag blivit lite klen i mitt skinn. ej okej, jag som ska tatta hela kroppen. kommer ju vara en pina värre! men nu kan jag iaf meddela att lola är rätt mycket hetare. hon är lite mer old school och det gillar vi. dessutom har hennes meningslösa orangea burr till hår blivit utbytt mot ett knallrött svall. jag tror vi gillar det med! cred till asin!

nu känner jag att jag använder den här bloggen som något slags forum där man hänger när man har tråkigt. ej okej! jag slänger in en sexuellt anspelande bild så kanske ni förlåter mig. ni får en rolig och en "det här vill jag göra i helgen"-bild också.

denise
svar på taljag skrev ju som ni vet ett inlägg om jackie ferm, där jag beskrev mina nyfunna känslor för henne.
nu verkar det som om en viss person, ja jag vet att ni vet att jag pratar om malva, inte tycker detta är okej av någon anledning. därför har det nu blivit, enligt mig, en helt onödig konflikt mellan henne och mig som hade kunnat undvikas om inte hon hade hanterat situationen så omoget som hon har.
jag tänkte nu att jag, för att undvika framtida missförstånd, ska dra hela historien i kort så att alla vet vad som faktiskt har hänt.

för något år sedan så var jag och malva kruber (tjejensomkangrejen.blogg.se) ett par. hon var min första flickvän och jag hennes, så det var ganska speciellt. vi var tillsammans ganska länge men efter ett tag så kan man väl säga att vi växte ifrån varandra och jag valde senare att bryta.
jag och malva umgås fortfarande och har, fram tills nu, varit goda vänner.
för en tid sedan så blev malva väldigt förälskad i jackie ferm. det var inget mer med det, jag tyckte att det kanske inte var det bästa valet av eventuell flickvän men vet idag bättre och att mina dåtida åsikter om jackie byggde på lögner och fördommar.
det som nu hänt är att även jag fått upp ögonen för jackie ferm på en helt ny nivå. ja, jag är kär!
eftersom jag dock visste att det kunde bli ett problem med malva så nämnde jag det i förra inlägget och föreslog t.o.m. en delning av jackie, för jag vill inte göra någon ledsen.
det har nu kommit fram att malva trots detta valt att göra det till en stor sak och har t.o.m. gått så långt så att hon kallat mig "fitta" på sin blogg, vilket jag inte kan acceptera.

jag vill bara säga det att jag inte tänker vika undan, jag älskar jackie och kan man inte tåla det behöver man inte yttra sig över huvudtaget! jag tänker inte heller gå ner mig till en så barslig nivå att jag börjar kalla folk "fitta" och liknande, det är bara lågt och tyder på dåligt självförtroende.
jag vill även säga att ryktena om att jag fortfarande skulle ha känslor för malva och gör det här bara för att få henne avundsjuk och liknande bara är RENA LÖGNER!!!

jag förstår såklart att det är du malva som spridit dessa lögner och vill bara säga det att om du inte slutar snart så kan du fan gå och SLICKA KISSIES BRUNKRÄMSINSMORDA FITTA! ha så kul!

denise 
i'm dying

som yoko ono hade sagt.

nu. titta på den här bilden:

så känner jag mig.
lite såhär småsur och besviken.
och grå.
för jag får inte gå på halloweenfest i år.
kanske ingen fest över huvud taget.
det suger.
och jag har inget knark, inte heller något att dricka.
jag provade att vara kär men det var inget kul.
så, vad ska jag nu ta mig till?
vad hade elin gjort?
ja, jag får nog bli lesbisk..

denise

Where the hell is Matt?

Den här brukar jag titta på när jag behöver piggas upp. Det brukar även sluta med att jag får lite tårar i ögonen. Jag skulle vilja göra något liknande. Fast istället kanske klappa massa olika djur på olika ställen i världen. Och sen dansa efteråt. För det måste ju vara lite fart i videon. Det kan bli riktigt farligt. Spännande!
Martina

bloggbråk

Verkar som att det har hänt. Artificiellaglanser.blogg.se har hamnat i fight med tjejensomkangrejen.blogg.se. Anledningen? Kändisbloggaren Jackie Ferm! Båda flickorna vill ha och kanske till och med gifta sig med fröken Ferm. Båda uttrycker sina starka känslor för Jackie på sina respektive bloggar. Malva, aka tjejensomkangrejen har kallat Denise för fitta. Denise och Malva har som bekant haft ett förhållande som gick ut på att hångla och käka gammalt bröd direkt ur komposten. Det verkar än idag som att de båda bloggarna har samma intressen då dem nu vill åt samma tjej. Denise, som tidigare har blivit ratad av Jackie i en cafeteriakö, verkar nyligen ha fått upp ögonen för Jackie och jag Martina undrar, kan det egentligen vara så att Denise vill få Malva avundsjuk eller kanske vill Denise helt enkelt sabotera för Malva för att hon vill vinna tillbaka Malva?

Frågorna är många-stay tuned!
Martina, idag vikarierande för skvallerkungen Poppe Linge.

rude boy


det här go vänner, det är jackie ferm. kvinnan i mitt liv, efter malva. jag hoppas bara att jag kan dela henne med just malva eftersom även hon är kär i fröken ferm och kanske anser att hon tillhör henne då hon blev förälskad först. fast helst vill jag inte dela jackie med någon. men jag delar gärna resten av mitt liv med jackie!

denise

bambina

 
                  

denise

Silk Spectre

Okaj, här är min budget tolkning av Silk Spectre (den första) och alltså min kostym för Halloween partajet i Malmö på fredag. Känner mig hyfsat nöjd ändå även om det saknas en del attiraljer och "klänningen" är i helt fel material. Håret kommer nog göra mest. Rödhårig, ska bli!
Nu kommer Malin säga "byt påslakan" och jag håller med henne men jag har tappat greppet om det där med hygien känner jag. Det är ändå ingen som ser mig här.
martina

folk och fjäderfä

martina

life

jag vill bara säga att alla ska skynda sig att se programmet "life" på svt play innan torsdag, den 28e (för då sänds det inte längre lixx).
jag vet att det kanske är lite lökigt med naturprogram men även om du inte har samma passion för alla naturprogram som jag så lovar jag att även du kommer bli nöjd.
jag menar, vem gillar inte flugor som går runt på havsbottnen och käkar alger eller en jordlöpare som sparkar på myror? dessutom finns det hel del fuckade insekter med i det här avsnittet som bara inte får missas!!!!
så gör nu som jag säger och se det här och få lite respekt i kroppen för moder jord och allt som lever här!

xoxo denise

awesome

Mitt liv är awesome! Jag sitter just nu helt naken och äter chips. Det säger ju allt!
Okej, det här är ställen jag Ska besöka innan jag trillar av pinn:
*Berlin, Spreepark
*Ett raveparty
*Moskva
*Ett ställe där jag kan volontärarbeta
*New York
*Paris, för att gå ut och dansa, måste liksom göra om och göra ännu bättre (går det?)
*En djup jävla skog där jag kan gå vilse och känna mig liten och obetydlig (det kan varje människa behöva)
*Den där hurtiga rutten i Norge för Bingolotto och en full man på Harrys har sagt att det är ett måste och det ser rätt mäktigt ut
*Palestina
*En hel del filmstudios (på jobbet, jag ska bli skådespelerska)
Fast egentligen är alla platser värda att se men eftersom att jag redan är 19 och inte har ett jobb så kanske det är lite ont om tid. Så om någon ser det här och känner lite mercy så RING MIG! Jag är flitig och gillar att se resultat. Rätt snygg när jag har sminkat mig och jag kan vara snäll. Inte för att det är det ni söker era girigbukar.
sluuuurp, er Martina!

pimplar vin

martina

någon dag

BRÖÖÖÖÖÖÖÖL!

hej, idag kommer jag använda den här bloggen som något slags känslomässigt skrotställe. för idag har jag varit så jävla duktig och effektiv (vilket är raka motsatsen till mitt normala tillstånd). och ändå känns inget bra!?

jag har liksom: varit på banken, betalat körskolan och fått mina böcker (som jag t.o.m. läst lite i) och varit på tatueringsstudion. jag har även stickat jädra massa, sett på harry potter, hämtat/lämnat saker som har legat i fel hem i evigheter och diskat! jag har även hunnit med en ganska lång fika!

trots allt detta har jag fedeångest eller något liknande och jag fattar inte varför.
kanske för att jag ska börja ta ett körkort som jag inte vill ha?
eller för att jag ska börja träna på måndag? det är ju liksom ångest på hög nivå!
tacka vet jag se på harry potter och käka knäck !

KNUBBIS=HELT OKEJ!denise

2010-10-21

Jag var ute på min dagliga promenad och fick höra den här låten spelas i P3. Jag blev glad, började dansa, halkade i leran och har nu skaffat mig ännu ett blåmärke.
Gör det du också!
Det är underbart att vara arbetslös.

Martina

snö

jag vill först be om ursäkt om någon som ser detta tycker illa om mig för att jag la upp den där sista bilden. jag förstår dig i så fall. men jag tycker det finns något väldigt vackert i den och därför fick den komma med trots allt.

sen ville jag bara säga att det snöar ute, verkligen snöar! efter en promenad runt huset var den svarta ryssemössan vit och jag var blöt och kall. med andra ord så blir det lite bättre nu, för allt blir bättre med lite (helst en jävla massa) SNÖ!!

denise

vad blir det till middag?

År 2006 fanns det närmare 1 600 000 kor, kalvar och tjurar i Sverige. Av dem var knappt 400 000 kor inom mjölkindustrin. Drygt 465 000 kor, kalvar och tjurar dödades under året. För att korna ska producera mjölk måste de regelbundet föda kalvar. Det vanliga är att kalven tas från kon direkt eller någon dag efter födseln. Både kon och kalven stressas av separationen och att inte få vara tillsammans stämmer dåligt överens med deras naturliga beteende.
Hälften av kalvarna som föds är hankalvar och eftersom de inte producerar någon mjölk dödas de för att bli köttprodukter. I genomsnitt får en ko i mjölkindustrin leva i fem år innan hon dödas. Det går inte att skilja mjölk- och köttindustrin från varandra eftersom 70 procent av det så kallade nötköttet i Sverige kommer från djur inom mjölkindustrin.
Texten är precis som förra gången tagen ur ett informationsblad från Djurens Rätt. Jag är medveten om att siffrorna är gamla men sättet som djuren behandlas på är det samma vilket är skrämmande.
Martina

eenie meenieja, nu har jag varit och motvilligt klippt mig. det var ju tur att jag gjorde det, för nu är jag fett snygg och cool!
idag fick vi jobb jag och matte. vi ska skrämma barn på skånes djurpark (vargslakteriet). jag gillar inte djurparken men när dom betalar mig istället för tvärtom kan jag leva med det för en dag.

jag vill även utlysa en stor varning:

BÖRJA ALDRIG  PÅ JUSTIN BIEBER PÅ SKÄMT!

det gjorde jag, nu tycker jag om honom tror jag. jag antar det eftersom jag numera låter han jävla skiva gå på repeat på högsta volym större delan av dagarna. snart kan jag texterna med. sen kanske danserna?
ja ingen vet vart det här kommer att sluta, så därför ville jag bara varna!

denise

boredom

snurra jordklot, se var man hamnar, inse att man aldrig kommer dit.
martina

I AM USED TO GOING OUT AT 3AM AND DOING SOMETHING STUPID.

men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge.
martina

tvångsrakning
idag ska jag bli klippt. mot min vilja. sen tänker jag beställa färgtid, bara för att har man redan börjat kan man ju lika gärna fortsätta.
mest vill jag kränga pizza och knäck. och kanske gå på en rolig halloweenfest, men jag börjar befara att det inte blir så mycket sånt för mig i år..
jag har blivit en torr och trist (fattig) gammal bitter kvist..

denise


...

som ett litet landskap på mitt lår.
martina

eskapader

Jag har misshandlat min kropp till den grad då jag inte längre kan utföra vardagliga handlingar som till ett exempel gå och sova utan svårigheter. Men det är väl smällar man får ta när man är en sådan dancing queen som ja!
martina

na na na na jag skulle tatta mig


imorgon är det jag som efter morgonteet går raka vägen till studion och beställer tid.
f.ö. vill jag säga att det på bilden finns en mumie tattad. varför har inte jag en sån!?

fujag har sjungit håkan hellström och sovit brevid meg
det var fint

denise

I'm Luke Skywalker tonight

bära lådor, älska villkorslöst, dansa dansgolv. min insida ser ut som bilden ovan.
martina

dom där dagarna vi hade en kamera till hands
om ni undrar vilken underlig krabat som fastnat på bild nr 3 så kan jag meddela att det är malva aka tjejensomkangrejen.blogg.se
hon är ju för fan inte normal!!!!!
och ja, jag vet att jag nog la upp flest bilder på mig själv. men det var isf för att försöka bevisa att jag inte ser ut som ett stort rosa russin!

denise

uno xtra large plz


btw så fucking avgudar jag thomas dileva!

denise

vad blir det till middag?

År 2006 dödades 3 000 000 grisar i Sverige. Hangrisarna kastreras någon dag efter födseln, bland annat för att påverka köttets lukt och smak. Ingreppet görs utan bedövning och är mycket smärtsamt. Efter ungefär en månad skiljs smågrisarna från mamman. Det är mycket tidigare än den naturliga tiden för avvänjning, som är cirka 17 veckor hos grisar.
Efter tre månader intensifieras uppfödningen. Grisarna hålls cirka tio individer per box inomhus i stora stallar. Trängsel och konkurrens vid de två till tre måltiderna per dag gör att grisarna stressas. Detta kan leda till diarré, magsår och beteendestörningar. 99 procent av grisarna får aldrig vara utomhus.
Vid ungefär sex månaders ålder transporteras grisarna till ett slakteri. Där hissas de ned i koldioxid för att förlora medvetandet. Efter det dödas de genom att halsen skärs upp och de förblöder.
Texten är tagen ur ett informationsblad från Djurens Rätt.
martina

howling at the moon

bild: alison scarpulla

detta är min absoluta favoritbild resten av det här året. försök att slå det!
och sen, om ni inte planerar att se I Anneli ikväll så tänk om!
imorgon ska jag få tillbaka lite tand hade jag tänkt för jag vägrar se ut som Shane Macgowan när jag är såhär ung och fast i skinnet.
martina

Detta är en häst i regnjacka.

bild: corey arnold
om inte hästen hade varit där
kanske vi aldrig hade varit här
martina

sjukt chilledennedill
malva säger alltid att det är coolt att röka. jag skulle vilja säga att jag är cool.

denise

det här sög ju anus..

här har jag kämpat en hel dag för att återställa mig för att gå ut och svänga mina lurviga inatt igen men vad händer då!? vill någon gå ut och svänga dom med mig? nej tydligen inte! för alla ska gå på fest! förutom jag! så nu tänker jag typ vara fett jävla grumpen och deppa till sorgsen musik på mitt rum. kanske gosa lite med bellé också.

jag hade t.o.m. satt på mig hatt!!denise

You were such a P.Y.T. catching all the lights


denise

show me your teethjag har snart inte mycket att visa upp. mina tänder faller isär.

martina

human bean juice

martina

inget är större än Soraya

Människan är en liten, liten sak som gömmer sig bakom stora tingesten för att kunna utföra sina små, små, stinkande handlingar.
http://www.imdb.com/title/tt1277737/
martina

it's hard to sleep when you're not at peace!


har jag hört (läst)
nattinatti Natti

denise

medans mimi sov

så kom jag på en jätterolig sak man kan göra om man inte själv blivit besökt av john locke.
man kan titta på ormar som äter saker.
den här lilla krabaten är min favorit

speciellt slutet finner jag mycket underhållande.
han är ju så finurlig liksom

men såklart ska kobran ha cred också.
jag menar, se så smidigt har surplar i sig lil-killen.
lite som när vi käkar spagetti.


denise

ska vi trycka flådda kycklingkroppar mot våra skrev?jag har hört att man kan bli känd då.

martina

see i burst my knee in a fight between me and the street.

bildkälla 1 & 2, okänd.
se upp så du inte har sniglar under fötterna.
mimi

rotten milk and rancid meat


denise

when your the best of friends

tillägnad denise och hennes passion för björnar.
martina

stripperella

martina

Krigskontraband

sa vi att det var en bra kväll? det var en bra kväll. bjuder på lite bristningar också. nu har jag sagt det, så slipper ni göra det!
martina

portad


jag har blivit portad
bra kväll igår ja

denise


i ain´t no spazmo!bra kväll igår.

martina

14.14

ohlala, någon kan inte sluta tänka på mig!
ikväll är det fest. ballt.
caroline är fortfarande det vackraste i världen och förbered er på lite gästblogg snart!
denise


RSS 2.0