i'm a survivor

Som Denise berättade i hennes förra inlägg så börjar Emmaboda idag och jag ska inte med. Som tur är så vet jag att kvinnan kan festa för två. Jag har ju även ett litet överlevnadskitt i form av en hårig bringa och ett flak öl.

Martina

drar på fest i val


Idag öppnar portarna till sveriges utan tvekan finaste emmabodafestival. Så hejdå!
Och Martina my love, hoppas du klarar dig här hemma. Jag festivalar för dig med!

allsångskäms där jag sitter framför tv:n och ser på allsång på skansen. för tillfället dansar folk som galna till "om du vill bli min fru" med Drängarna. mamma anklagade mig nyss även för att ha tagit hennes rakblad. jag förstod aldrig vad hon syftade på.. att jag skulle skära mig? ja, fortsätter jag att se på det här så.. tur att vi hade rom hemma.
Denise

björnes magasin

Martina


roadkill

Någon gång i Juni år 2003 så fanns det 5 döda djur längst vägen till ett hotell i Tyskland. Det skvallrar mina reseanteckningar om. Jag kommer ihåg en en viss katt lite extra tydligt. Ville bara få det ur mig.

Martina


Saukerl und SaumenschBättre sent än aldrig som vi brukar säga. Här är lite smått av Siesta.

Martina


svett


eftersom mina dagar numera verkar gå ut på att svettas kan jag lika gärna passa på att dansa nu när jag ändå inte kan sova. det känns ju f.ö. ganska dumt att sova bort den enda tiden på dygnet som det över huvud taget går att andas på.
och så kan jag dansa lite för att jag hatar göingebor också.

och så undrar jag om det är sant som det sägs om lady gaga och peter forsberg?
Denise


festa bland stjärnornaImorgon firar en gemensam vän till mig och Denise att hon har blivit ett år äldre. Det betyder att vi kommer att sammanstråla i denna väns väldigt gemytliga lägenhet iförda kläder anpassade för rymdfärd. Det ser jag fram emot.

Martina

we don't sleep when the sun goes down, we don't waste no precious time

Trött på att leka märkvärdig. Det gav mig huvudvärk.

Ellen von Unwerth står för dagens bild och Adrian Lux för rubriken.

Martina

Kjelle/Harald


För något år sedan så läste jag husguden Ulf Lundells roman "Jack". En av mina absoluta favoriter blev genast Harald. När han sedan spelas av en ung Kjell Bergqvist, som är en av de mest attraktiva männen som vandrat på denna jord, kan det inte låta bli att kurra i ballen på mig. Han är så fruktansvärt galen och snygg. Galet snygg!
Denise

jag kan vara fågelnMartina

What Katie didUngefär såhär har jag spenderat denna dag. Ingen cigg, ingen onaturlig skönhet, men annars. En viss hasselmus viskade i mitt öra om en tillställning på fredagkväll. Det är på denna tillställning jag lägger all min tankekraft. Allt annat får gå som det går.

Martina


Denise

Det här är min kära kumpan Denise:


i skolan
på fritidenoch på jobbet.

Igår var vi ute och röjde lite. Det blev bara nästan sex på biljardkompaniets toalett men imorgon är en annan natt.

RSS 2.0