please hammer don't hurt 'em
ah! nu verkar det som om jag inte har något liv, eller som om mitt liv går ut på att borsta tänderna. men så ääär det ju inte!! det är bara det att det är väl det enda vettiga jag gör nu för tiden. ja och sen älskar jag ju att borsta tänderna. alltså verkligen älskar. på riktigt! dagens höjdpunkt utan tvekan (speciellt kvällsborstningen♥).
btw, fetaste nyheten! idag gjorde jag en s.k. vegansson. nyheten är inte att jag för ovanlighetens skull tog min roll som kvinna på allvar och ställde mig på min rätta plats i köket, utan att jag lagade mat som blev god. och jag menar det när jag säger god. god som i gott! gott!!
nu är det ju julafton också. som ett litet konstaterande sådär bara.
 
till er som behöver det: god jul!
till beatrice ask: jag är trött på dig!
till tomten: jag vill verkligen ha en katt!

om jag får en ska jag fira med mc hammer och jd. du är bjuden! det vill du väl ändå inte missa tomtefar?

denise

Kommentarer
Postat av: malva

Denise, enligt nyheterna för kanske en månad sedan så använder svenskar över lag för lite tandkräm när de borstar tänderna. Du är en av dem!

Man kan tro att det är att slösa när man tar så mycket som möjligen får plats på tandborsten, men så är det inte. För enligt nyheterna som hade många olika tandspecialister som källor (man måste vara källkritisk) så bör man trycka på så mycket tandkräm det bara går!

Do better next tajm!peace

2010-12-24 @ 03:04:13
URL: http://tjejensomkangrejen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0