och glöm nu inte

att borsta tänderna


jag vet att jag ser sjuk ut men det var så gud skapade mig så släpp det och lev vidare!
och nu kommer det en bra låt!

dennis

yvig svans är bästa svans

ekorren av Malin Wistman.
det kommer en lite bättre bild på bara ekorren sen. jag är så jävla uppe i varv på grund av den där skapelsen.
martina

livet genom en engångskamera

kan ibland se ut så här
denise

förattjagbaramåstehatanyår

ser med fasa tillbaka på året som gått. det har varit fruktansvärt meningslöst, hjärteskärande och jag har inte haft ett öre större delen av tiden. nu tänker jag hålla tummarna för att nästa år blir bättre för annars måste jag ta livet av mig.
en av årets höjdpunkter har dock varit mitt hår. jag vet att folks enats om att det rosa vinner med hästlängder men jag är fortfarande fäst vid det apelsinfärgade!


ah! vackrare nuna får man leta efter!
nej men serri det har faktiskt funnits en period i mitt liv då jag såg ganska okej ut. fina tider, fina tider!

densi

kasta upp, kasta upp och bara mmm

denise har gjort den här söta. puss på den!
martina

lagens långa arm


en gång i tiden kände jag en råtta med en speciell egenskap. hon hade nämligen en liten vänsterarm i människoformat!

densi

got a new girlfriend


hemligheten med att kasta porslin är nog ändå att kasta någon annans porslin i någon annans hem.
och nu blev klockan 13.13, dubbeltrubbel?

densie


lycka är

att ha en ny varm jacka.
och att borsta tänderna såklart!

dennis från egypten

till förmån för ett fattigt barn

okej nu är det som så att min jacka har bestämmt sig för att den inte vill vara med länge till verkar det som. så i ett desperat försök gör jag något som antagligen är straffbart för den här bloggen, men nöden har ingen lag. jag måste få ihop lite pengar, om än bara lite skrammel. jag tänker därför ge er den unika chansen att för en billig penning ta del av min garderob! här kommer lite gammalt skräp jag gärna blir av med! btw så ursäktar jag de extremäckliga bilderna, min dator håller även den på att dö såå...
inte orkade jag stryka heller, ha överseende!


stl 40, 30 kr 


stl m, 15 krstl m, 10 kr


stl 40, 15 kr


stl okänd, 20 krstl m/l, 25 kr

snälla köp nu, om inte för att ni vill så gör det av barmhärtighet!
mer kommer i framtiden när inte mitt huvud också dör..

denisegnägg
GNÄGG!

Jag är en hingst, och inte bara en hingst utan en Fjording som heter Tjalle. Mina intressen är: Suga på fingrar, äta och bli körd. Jag är ganska rund om magen men väldigt snäll! Så fatta pennan och skriv till min skötare:
Rebecca i Luleå


martina

suddigt

martina

vi strör salt i våra egna sår

söndagsångest kan pratas bort om man bara pratar riktigt, riktigt mycket om det som hänt. nu har vi gjort det. så jag är på bra humör och ska äta så mycket mat som jag bara kan.
jimpa är ett skräckfilmslexicon som man alltid kan lite på. så det blir en sådan film ikväll och förhoppningsvis lite rumpmassage. ni ska inte glömma bort era rumpor. det finns muskler däri som är väldigt sköna att knåda och få knådade.
kapish?
martina

dan efter dopparedan

igår var mina vänner ett drucket gäng slödder. efter en timme hade dom haft sex på toa, få skäll av en hora, blivit utslängda och slumrat i min famn. jag älskar dessa människor! själv blev jag nog mest utsatt för sexuella trackasserier och om jag inte får munherpes nu blir jag förvånad. tacksam, men förvånad!
heter det ens dopparedan förresten? alltså doppare-dan, inte doppa-redan (som jag läser det).
jag börjar fundera på om jag kanske är dyslektiker..
denise

I have to return some video tapes

vi dansade ändå som vildar men vi ville ju vara på båten med simon och maria. jobbigt att inte komma in då ju!


jag är full i ögonen också.

martinaParty med Dolly Parton
Ikväll ska vi festa med djur och vifta med armar! Malin här, jag gästbloggar.
/Malin

djur i vår natur
en glad säl!
denise


zzzzzzenap

i julklapp fick jag ingen katt av tomtan. men en fotoskrivare av mor. detta innebär att jag nu måste kolla igenom ett antal, tusentals förmodar jag, bilder och sålla sålla sålla!! en av de första bilderna jag hittade var ett vackert verk som jag och martina skapade tillsammans med senap under en filmkväll för länge sedan. inget som kommer pryda min vägg kanske men värt att visa upp ändå tycker jag. han är ju rätt rar den där katten, så länge han inte roar sig med att sätta en i klaveret!

denise


pappersväggar

Jimpa la den i mina händer och sa bestämt "jag vill att du läser den här". Jag tog emot den och började läsa. Och nu vill jag inte sluta! Den är så bra, han är genialisk! Ajvide gör mig livrädd och får mig nästan att gråta vid vissa tillfällen när han får till det sådär jäkla bra. Vissa meningar som bara måste läsas flera gånger om för att det låter så magiskt.
En novellsamling full med läskiga grejer. Troll, kloakormar och lik med egen vilja.

Läs den gärna med stearinljus som enda ljuskälla.


martina

ding dong! carol singers!

alltså, vild julafton! jag har blivit hundbiten, hedda utför polisbrutalitet. men hon högg mig bara i fingret, och som vi alla vet: ju fler ärr du har desto coolare är du!
snälla skånetrafiken, ta oss härifrån imorgon! jag vill så gärna dansa!
idag fick vi mormor att lägga sig på golvet. och jag var en puma som slukade män. kan ha varit en utav de bästa dagarna detta året. och det här året har fan ta mig varit bra!
martina

idag är ingen vanlig dag för idag har jesus födelsedag

jesus har fest i mitt hus. vi har dansat hela morgonen, gjort risalamalta, klätt upp oss och julegranen.
martina

please hammer don't hurt 'em
ah! nu verkar det som om jag inte har något liv, eller som om mitt liv går ut på att borsta tänderna. men så ääär det ju inte!! det är bara det att det är väl det enda vettiga jag gör nu för tiden. ja och sen älskar jag ju att borsta tänderna. alltså verkligen älskar. på riktigt! dagens höjdpunkt utan tvekan (speciellt kvällsborstningen♥).
btw, fetaste nyheten! idag gjorde jag en s.k. vegansson. nyheten är inte att jag för ovanlighetens skull tog min roll som kvinna på allvar och ställde mig på min rätta plats i köket, utan att jag lagade mat som blev god. och jag menar det när jag säger god. god som i gott! gott!!
nu är det ju julafton också. som ett litet konstaterande sådär bara.
 
till er som behöver det: god jul!
till beatrice ask: jag är trött på dig!
till tomten: jag vill verkligen ha en katt!

om jag får en ska jag fira med mc hammer och jd. du är bjuden! det vill du väl ändå inte missa tomtefar?

denise

KRIG!

jag har blivit utmanad på duell, en fight på liv och död. så! för att, som så många gånger tidigare, citera sunes jul (som jag f.ö., som en meningslös tes kände behov av att tillägga, måste försöka hämta hem): krig!
jag är inget jättestort fan av krig egentligen, det är inte det jag säger, men nu jädrar. eller jävlar borde jag säga, det låter grövre!

men först ska jag göra min läxa, för jag har en sådan faktiskt! den går ut på att lära mig att det heter "höet" och inte "hön". det har varit mycket snack om hö de senaste dagarna liksom.

denise

ögon tindrar

för det är ju jul. 
martina

dan före dan

till imorgon önskar jag mig:
en sådan här söt filur

som kan växa upp och bli en sådan här cool krumelur

snällasötarara?

denise


bite me!

tänk om man skulle vara vampyr ändå. hade inte det varit något?
1. du är, eftersom det inte direkt existerar vampyrjägare, i princip odödlig
2. du slipper jobba
3. du behöver inte gå upp tidigt på morgonen, då dör du ju ändå och då håller inte min tes om nästan odödlighet så bra.
4. du får ligga hur mycket du vill
5. du kan döda vem som helst och skylla på hunger
6. du kan äta hur mycket du vill utan att bli tjock
7. du har massa coola skills, typ flyga för egen maskin!!!!!
8. du kan klä dig i mantel utan att verka konstig
9. du får bo i ett spökslott
10. din säng är en kista
ytterligare förmåner kan ju även vara egen betjänt, ett snyggt namn och en massa cash. för det är så det är att vara vampis!
ja och sen är du ju mest bara allmänt tuff också!denise

Φ lång och meningslös text om till synes ingenting ♣ som är av värde för någon ‡ eller något egentligen Δ men jag lägger till några roliga ∞ tecken i rubriken för att muntra till det ♥ och jag tar gärna emot beröm då jag stickat tröjan själv! †
hej!
mitt namn är denise. det här är jag. vänta, säg inget! jag vet.. men tänk såhär istället: "vilken tur att det inte är jag". det brukar jag göra, typ när jag träffar på nazister. fast ibland hade det nog varit ganska skönt, att vara dum i huvudet på ett annat sätt. idag kröp jag ut ur mitt gryt och tog en sväng på stan, jag var nämligen tvungen att lämna in min stackars trasiga känga för att jag är så fasligt trött på att frysa om fötterna. ett jättekonstigt resonemang , eftersom jag bara sitter inlåst i mitt hem hela dagarna och inte alls är ute i snön och fryser om fötterna. fruktansvärt sorgligt egentligen eftersom jag har längtat efter vintern ända sen den förra tog slut. men jag har kommit fram till att december inte alls är en så bra månad trotts allt. snön är ju fin och julen (bortsett från musiken) är mysig och allt det där, men annars så är det faktiskt en ganska fruktansvärd månad. som om man öppnar själen och blir naiv i november och får sota för det i december. december är nog egentligen en "inseattduinteärvärd"-månad. eventuellt en "vadtroddedu"-månad. december är med andra ord en månad som går ut på att spenderas i sängen, liggandes i fosterställning iförd stora sunkiga tröjor och rödgråtna ögon. lägg till en förkylning på det, vilket innebär att man matchar sina uppsvällda ögon med en slemmig mustach och häver ur sig några sexiga rosslingar emellanåt. vill man kan man ju, när man ändå är igång, passa på att bli deprimerad och få små trevliga migränanfall då och då. ja och sen är ju allt förstört! då har man ju ingen lust för ett nytt år, man vet ju att allt bara kommer börja om från början igen, vilket känns sjukt ovärt! dessutom så är ju nyårsafton den överjävligaste äckligaste skitdagen som någonsin existerat, därav detta årets s.k. bojkott! trotts den har jag tänk skaffa mig några löften. typ: göra en lista på böcker jag vill läsa och läsa dom, flytta till gotland, spara pengar och införskaffa en massamassamassa tattar, absolut inte bli kär i någon oavsett vad och typ.. bli snygg! fast det sistnämda har jag ju haft som löfte varje år så länge jag kan minnas och det har ju inte blivit så mycket av, så den får vara en "om jag har tid och lust"-punkt!
jag funderar även på att sluta: hata lyckliga människor och stimmiga barn (man får inte önska livet ur dom, inte ens när man har migrän) och röka. önska mig lycka till!

vi försmäktar

färdig för barnkalas men ingen bil fungerar. om ni inte hör från mig på ett bra tag så kan det betyda att mina champinjoner tagit slut och att jag försmäktat i detta öde och karga landskap.
martina

-20

nu sägs det vara minus tjugo grader ute på stadens gator. jag känner på mig att det kommer bli en grubbelnatt med många ont i magen-tankar på alla stackars hemlösa katter.
jag vet att man inte ska mata dom, varför vet jag dock inte, men imorgon är det nog jag som av svagt hjärta ger efter för de små livens sorgsna ögon och tussiga svansar och ställer ut lite mat och ljummet vatten.
jag menar, man matar ju fåglarna så varför inte katterna? dessutom så behöver de där katterna lite kärlek och omsorg eftersom de flesta av folk är onda ända in i själen och bara sparkar mot och önskar livet ur de stackarna.
något ska man ju viga livet åt.

denise, kattmamma

if I hang myself in the christmas tree would you be missing me?


sitter iförd flottigt hår och virkar mormorsrutor. med andra ord: jag mår bra! det är ju jul, aight?
jag vill även påpeka att det är fint utomhus. det är ju vinter, aight?

dessutom vill jag be er kära läsare att hålla tummarna för att mina goda grannar gillar laakso lika mycket som jag, för annars finns det en risk att dom kommer knackandes på dörren snart och eftersom jag inte planerar att öppna så kanske det blir bråk. inget krig i juletid för då ska det råda glädje och frid!

denise

are there bars in heaven? are there girls in heaven?
can they comfort me? can they comfort me?

tickle me pink

JAG PALLAR INTE! MIN KROPP ÄR SOM SPAGHETTI!välkommen tillbaka johnny flynn och tickle me pink! låten som gjorde mig alldeles rusig för några år sen har ikväll totalknockat mig. det var ett angenämt återseende. den här gången glömmer jag inte bort dig.
martina

vinnare

bilden påminner mig om mimi, för hon har också en blommig jacka.
jag ska härmed sitta i fönstret varje kväll, jobba med att slå mig fri från mig själv och tänka på allt bra jag kommer vara med om. för hur töntigt det än låter så är jag nog allt bra lycklig ändå. på väg att bli i alla fall, och vetskapen om det gör mig liksom lycklig.
martina

barn är inte till salu

mer än 12 miljoner kronor till alla utsatta kids därute. så fint!

barn är inte till salu, barn är inte till salu, barn är inte till salu, barn är inte till salu.
martina

HJÄLP! NU! SNABBT! SNÄLLA!?!?!?

jag vill härmed stryka allt från min önskelista i år ersätta det med en enda sak. att flytta hemifrån! jag står nämligen inte ut, jag kommer förtvina själsligt och dö snart. jag har dock inget jobb och därför inga pengar. så nu önskar jag mig ett gratis boende (behöver inte vara så fancy som typ en egen lägenhet med balkong, utan jag kan nöja mig med en soffplats hos en vänlig själ som står ut med mig). känner du att du kan och vill erbjuda detta så kontakta mig omgående!
skulle det vara så att någon slags ersättning krävs så kan jag tänka mig att betala i natura. men då vill jag att mat ska ingå!

denise


lena hyena

här.
jag tillägnar dig all dagens kärlek. det är äkta. jag har blivit frälst, ännu en gång. den här världen bjuder på så mycket som man ibland glömmer bort att bli prillig av.
blåvalar, spökdjur, miniflodhästar och hyenor. känn min kärlek!
martina

midsommarblot

testing, testing.
martina

känner ni nyårspeppen?

denna och glittriga strumpbyxor. jag och mimi ska vara tvillingar. men inte enäggs.
detta är min kollega och bästa vän, denise. denise är snygg. jag har träffat henne idag. vi stöttar varandra nu när spotify har blivit sådana fascister.
mimi är bäst på att spela kort, johannes är henne hack i häl.
jimpa måste ha peruk på nyårsafton för att resten av gänget är tjejer.
martina

fattiga riddare

just nu skulle jag kunna döda, eller iallafall slå, eller kanske säga till på skarpen, för att få fattiga riddare! eller en toast! men handla orkar jag ju inte, så det får bli gröt istället... :'( jätteledsen gubbe. sen tänker jag smeka min nyfixade snagg och be till gud i hopp om att vakna upp imorgon och se ut typ såhär

förresten! visste ni att jag har världens häftigaste frisör?! hon är värsta profeten! true story

denise


tänk bloopers med djur

när man är ledsen för att SD har fått någonting att gotta sig i
TÄNK BLOOPERS MED DJUR!åt den här bilden höjer man ögonbrynen.
martina

jag ger dig min nackkrage

idag vill jag inte ge varken ris eller ros. idag vill jag ge min nackkrage! personen som jag vill ge detta fruktansvärt obekväma "plagg" är ingen mindre än lars vilks. anledningen till detta är att jag börjar bli så överjävligt helvetiskt fissefis-trött på både kragen och lasse och tycker att dom förtjänar varandra!
visst, jag förstår att lars vilks fula tryne (anser mig ha rätten att säga så för han är fan ingen skönhet) visas både här och var, hit och dit, mest överallt hela tiden dessa dar pga rådande omständigheter men jag blir ju så jävla trött på honom!
om den kasse lasse känner att han inte vill spendera tiden i kragen helt ensam får han, om han vill, faktiskt dela med sig lite av ett kraghörn till carl bildt. antar att ingen ingående förklaring till varför är nödvändig.

nu till roligare saker: Jag har målat!!
tro det eller ej men det är sant! idag tog jag tag i en pensel och kluddade fram ett motiv för första gången på sisodär fyra år. jag är mycket väl medveten om att den inte är ett masterpiece direkt, inte heller är den färdig. ändå tycker jag att ni trogna läsare är så fina och rara att ni förtjänar en liten titt på mitt kära kontsverk.


"varg-räv"

av: denise

den här är så freshmartina&malin♥

jag undrar jag...

om hoppet är det sista som överger människan, betyder det då att jag inte längre är en människa?

denise

go charlie, it's your birthday

idag klär jeansfolket på sig kjol och klännng för att fira malin. jag lärde känna henne som min pappas nya flickvän men som tur var höll det förhållandet i sig i bara nån sekund. det var ju flickvännens dotter. puh! jag vågade inte äta din kladdkaka då men nu hade jag aldrig tvekat. vi är hästtjejer och lesbianer, vi är pussycatdolls och streetsmart. vi delar samma säng utan avsikter. vi har nästan missat bussen och en gång berättade du en saga om en drake när jag bad dig. du köpte kakor till mig efter att ha kommit hem från en lång resa. jag förlät dig direkt. jag älskar ju dig! och kakor. men mest dig! du är så ambitiös, det är coolt. som fanny sa: du kommer bli bäst!upp, ni vet. malin kommer stiga högt.

och tack mimi för en så fin rubrik!
och tack pappa för att du tog hem malin till mig när jag behövde en ny leksak!
och tack alla som är delaktiga i malins skapelse!
och sist men inte minst, tack malin, för kakorna!

martina
popcorn
vi ska på julfest. alla vi brudar.


martina


jag får pani-i-i-i-i-i-i-i-i-kEn kort stund av rejäl, fetepanik. Svetten lackar en het sommardag, bussen kommer lite väl oväntat.

martina

no I don't have feelings cause feelings are gay

ville bara be folk att sluta vara så kära och äckliga hela tiden. det är inte rart att vara kär, det är dumt. bara dumt!
nu ska jag gå och lägga mig i protest och sedan gå upp klockan sex, eller okej sju (kanske åtta) och knåda ihop ett pepparkakshus. och städa, för det behövs faktiskt. och leta upp det förbannade duschdrapperiet som fått ben och sprungit sin väg. jag borde kanske fråga om min syster har använt det i en ny beck-film, det har jag ju inte gjort än för bövelen!
denise

elefantmannen

snögubben har fått sig en släng av elafantansikte under natten. jag har bara djävulskt ont i huvudet. eftersom att det har varit såhär under en lång tid så ska jag kolla upp det. det kan vara ett ignorerat synfel, någonting med blodtrycket eller en tumör. jag är rädd.
whatever man.
martina

kefir - den ryska filen

godmorgon ville! (det kan vara morgon även efter klockan 12)
nu har jag testat kefir-den ryska filen och här kommer mitt expertutlåtande!

först och främst kanske jag ska visa hur kefir- den ryska filen, ser ut.
den ser ut såhär:


kefir- den ryska filen, går att hitta i din vanliga mataffär i kyldisken för mjölkprodukter. priset vet jag dock inget om, då det inte var jag som betalade för den.

och nu till smaken!
precis som det står på förpackningen har kefir- den ryska filen en väldigt mild filsmak. annars smakar den ganska så typiskt som fil.
konsistensen är ganska rinnig vilket gjorde mig lite besviken då jag trodde att den skulle vara ganska tjock och krämig.
på förpackningen står även att det är gott med färsk frukt eller müsli till men jag tyckte den var godast helt naturell.

trots vissa småsaker som kan dra ner betyget vill jag ändå ge ett ganska högt sådant. plus får kefir- den ryska filen för sina (i alla fall påstådda) hälsoeffekter och för den fina bilden på baksidan.


mitt betyg för kefir- den ryska filen slutar nog på 3,5 av 5. jag ska även prova att dricka den ur ett glas senare vilket kefir- den ryska filen borde lämpa sig ypperligt till tack vare sin lösare konsistens. naturell i glas kan jag tänka mig att den kanske t.o.m. kan få en 4:a men nu har ju jag lite fetish för att dricka fil ur glas så...

ja, det var allt jag hade att säga om kefir- den ryska filen.

denise

klämmig klänning

VARNING FÖR OUTFIT-INLÄGG!
jag vet att vi sa att vi inte skulle göra det. men jag tycker ju så mycket om den.
beyond retro hade inte så hela och rena grejer igår men jag hittade den här.
när jag kom hem upptäckte jag lite fläckar. men det gör inget, jag är ju inte heller fläckfri.
och mina läppar är numera brown sugar. klart jag log lite extra.
martina

your ass is a spaceship I want to ride


(via glitterfruit)

denise

överlevnadshandboken, farliga djur

Vampyrer (Desmodus) förekommer i Central- och Sydamerika. De är ganska små och nattlevande och suger blod från sovande som de kryper fram till. Bettet kan innehålla rabies. Håll dig täckt på natten i områden där det finns vampyrer.


jag ska se eclipse nu.

martina


underhåll mig!

djur vars liv går ut på att underhålla människan är en lustig sak. tänk gosse, om man kunde blivit född till cirkuselefant! eller ja, kanske inte född till det men iallafall gjord till det. det måste ju vara ett meningsfullt och värdigt liv!denise


puddipuddipuddipuddi giga puddi

martina

vi alla älskar iPhone 4

martina
btw. om snöturken gör kaos på vägen och sabbar mitt återfunna jetsetliv så ska jag klippa hans toung.
okej, det där var inte ens roligt.

älgar i trädgårdär man nio år och håller i en kamera kan man bli kändis. ja, iallafall om man har älgar i trädgården.
jag är inte nio år. inte heller vill jag bli kändis.
jag är nitton år och det enda jag vill ha just nu är ett par sinnessjukt snygga skor och en vänlig själs axel att luta mig mot. alternativt en kram och en puss på pannan.

denise
RSS 2.0