jag har blivit kallad horadenise

på krigsstigen

Jag tycker att alla de människor som jobbar med att ställa och styra över andra människor och gör detta utan någon slags medkänsla ska börja fundera på hur läskigt det är sekunderna innan ens huvud separeras från kroppen.

Mvh Martina

faubourg

Ikväll så saknar jag.

Martina

oky sushi japonais

Vi kände för att se något fint så vi åkte till Paris.Martinalet's go to candy mountaindenise

go ninja go

tanken på att det finns människor som dessa blir så otrolig när man spenderar största delen av sin dag på en busstation i en liten stad som sjöbo.
i sjöbo bryr sig ingen om att någon har ritat ett hakkors på väggen i väntsalen och att det faktiskt har suttit där i flera månader nu. i sjöbo förstår folk inte att man ska bajsa i toaletten och inte på golvet. i sjöbo var man en gång i tiden stolt över en väderkvarn men inte ens den betyder längre något. det enda som är spännande med sjöbo är att folk står ut med att bo där. vilken överlevnadsinstinkt som råder. jag vet bara att jag inte är lika stark och att jag snart måste byta väntsal. imorgon är det jag som tar med mig ett suddgummi för att göra det hela mer uthärdligt.  

Martina


onzdag!

om ca tio minuter kommer jag att sätta mig på min cykel och flyga hem till fia! vilket betyder att jag kommer vara där ca fem.
sen kommer vi att spela spel och dricka vin och röka cigaretter på hennes balkong och snacka skit om allt och alla. det kommer ta några timmar. sen ska vi till biljard.
summan av kardemumman är att vi, kanske runt tiotiden, kommer att infinna oss på biljardkompaniet i kristianstad. jag ville mest berätta detta för alla som älskar mig och tycker att jag är det snyggaste som någonsin vandrat på denna jord, så att dessa kan komma dit för att träffa mig och eventuellt bjuda på en tequila eller två.
kom ihåg! när jag är full är jag ganska lättfotad.
tål att tänkas på!

xoxo
denise

herr kantarell eller fröken morot

trots att jag nu fått det bevisat för mig att blondiner både har roligare och får ligga mer (det kanske är samma sak?) har jag beslutat att det är dags för förändring. den innebär en period av hårfärgsfärgbyten så som:

rosa


och blått


men allra först, det självklara valet, orange


jag kommer förmodligen se ut som en missbildad morot och jag kommer säkerligen inte få ligga på år och dar. 
går det helt åt helvete kan vi dock säga att jag har blivit drogmissbrukare, då får man tydligen se konstig ut och ändå vara cool.

denise

give me here on a platter the head of John the Baptist

Vi fick ett tips av en trogen läsare om att utveckla bloggen och dela med oss av sådant som är lite mer personligt. Eftersom vi mest består av yta och gärna vill behålla det på det viset så kommer inga större förändringar att ske. Dock vill jag gärna se att alla blir tillfreds. Så här får ni en liten hemlighet serverad på fat (lägg märke till mina bibliska referenser):

Jag har 13% Kristdemokrat i mig.  


Martina

klippt och skuren

Martina

PANG!denise

the first days of spring


jag tror att jag älskar charlie fink och allt han gör.
denise

p3 p3 p3

P3 förtjänar en kärlekshot! Idag pratade de om djur som äter konstiga saker. Som till ett exempel en ko som svalde en kattunge. Jag vet folk i min förra klass som hade älskat tanken på en katt i en komage. 

Martina


Frances Farmer blev aldrig lobotomeradnu ska jag lägga mig i min obäddade säng och gråta mig till sömns för att jag egentligen är en ganska svag och misslyckad individ.
Denise

så var festivalsommaren slut


för den här gången

Denise

the boys? are back in townMartina

labradorable

Har haft en kulinarisk upplevelse i Malmö. Jördnötsburgare på Jalla Jalla. Mumma. Fläder och blodapelsinsorbet på Glassfabriken. Jag vill aldrig äta mindre gott igen. 

Här kommer en bild på Harmony Korine, för att han är snygg och duktig. Martina
 


RSS 2.0