bloggbråk

Verkar som att det har hänt. Artificiellaglanser.blogg.se har hamnat i fight med tjejensomkangrejen.blogg.se. Anledningen? Kändisbloggaren Jackie Ferm! Båda flickorna vill ha och kanske till och med gifta sig med fröken Ferm. Båda uttrycker sina starka känslor för Jackie på sina respektive bloggar. Malva, aka tjejensomkangrejen har kallat Denise för fitta. Denise och Malva har som bekant haft ett förhållande som gick ut på att hångla och käka gammalt bröd direkt ur komposten. Det verkar än idag som att de båda bloggarna har samma intressen då dem nu vill åt samma tjej. Denise, som tidigare har blivit ratad av Jackie i en cafeteriakö, verkar nyligen ha fått upp ögonen för Jackie och jag Martina undrar, kan det egentligen vara så att Denise vill få Malva avundsjuk eller kanske vill Denise helt enkelt sabotera för Malva för att hon vill vinna tillbaka Malva?

Frågorna är många-stay tuned!
Martina, idag vikarierande för skvallerkungen Poppe Linge.

Kommentarer
Postat av: Malva

HAHAHAHAHA! Jag älskar det.

Men du håller väl på mig.

Egentligen vill jag inte stötta fienden genom att läsa er blogg, men eftersom du ju såklart håller på mig, så fortsätter jag läsa!

2010-10-25 @ 16:14:51
URL: http://tjejensomkangrejen.blogg.se/
Postat av: martina

Haha, jag håller mig helst utanför men vad jag fått veta så ville ju du ha Jackie först. Så nu väntar vi på Denise kommentar på det hela. Fortsätt läsa!

2010-10-25 @ 16:22:18
Postat av: Malva

I will! Ja, nu måste hon fanimog försvara sig!

Det är ju självklart att jag är bättre för henne än vad denise är!

2010-10-25 @ 22:05:03
URL: http://tjejensomkangrejen.blogg.se/
Postat av: martina

det vet jag inte faktiskt...det känns som att hon hade kunnat uppskatta er båda. det är det som är så klurigt. kan ni inte bara höra med henne?

2010-10-25 @ 23:07:35
Postat av: denise

jag vill inte kommentera mina känslor för jackie, då dom är så starka att dom inte går att beskriva med ord. jag vill bara säga att ryktena om att känslorna skulle vara påhittade och något slags spel för att få malva tillbaka är lögner. jag har ingenting för malva längre, jag lämnade henne för länge sedan och det var ett av de bästa besluten jag tagit i mitt liv. jag har inga som helst känslor för malva idag.

det var allt jag hade att säga

2010-10-26 @ 00:14:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0