söns dag


denise

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jaha, fan va ni var depressed då!

Börjar likna en prodepp-blogg, jag läser inte sådana. RÄTTA TILL DETTA! Det gäller er båda. Jag blir lissen.

Här sitter jag hemma med 40graders feber, en sönderhostad hals, som fortsätter hosta, en nästa som är fylld av snor som successivt skjuts ut genom, främst, min vänstra näsborre. För tillfället. Igår var det den högra som var en bitch.

Jag har lymfkörtlar som antagligen kommer spricka inatt och kväva mig i gul-grön sörja - jag antar att det finns gul-grön sörja i dem.

Mitt huvud gör ont och varje gång jag behöver hosta eller snyta mig, vilket jag behöver ofta, känns det som att hjärnan exploderar.

Min kropp är öm. Inte bara för jag kanske fortfarande har en släng av träningsverk utan också för att jag antagligen har en fakking infektion i hela jävla kroppen.Jag fryser.På något sätt längtar jag till mitt nymöblerade lilla rum i Skurup. Men sen tycker jag det är skönt att vara hemma. Här kan jag ligga i min säng utan att höra folk bajsa vägg-i-vägg.

Mitt täcke ligger i soffan däruppe och jag fasar över att behöva ta med mig min kropp och gå upp för trappan för att hämta det.

Min kropp är förövrigt en sisådär 10kilo för tung. Jag skapades inte för att bära runt på 10kilo fett. Så det är rätt jubbigt för mig att röra mig.Som ni vet älskar jag mat, fet och söt sådan, men nu kan jag inte äta mer. Nu ska jag behöva äta nyttig mat. Och så ska jag börja träna. WTF?!

Jag menar, visst, det låter rätt okej ändå, för nyttig mat är gott, och de stora maskinerna på gymmet verkar roliga. Men, ska jag resten av mitt liv spendera ca 365 timmar om året på träning?

Ni vet att det blir typ vad? 15 dagar! Om året! Vafan?

Och visst att jag kanske inte kommer träna en timme om dagen, men jag borde!Och inatt kommer jag inte kunna sova. För jag kommer vara vaken hela natten och hosta!

Sen ska jag upp klockan kvart i åtta trots jag är ledig för att ringa doktorn.

Aj men vafan? !Sen så är det också så att jag lite känner för att hoppa framför ett tåg.Så... vad fan är det ni gnäller om? Förklara varför det är synd om er?

2010-11-07 @ 22:51:26
Postat av: Anonym

en näsa!

2010-11-07 @ 22:52:04
Postat av: malva

//malva

2010-11-07 @ 22:52:51
URL: http://tjejensomkangrejen.blogg.se/
Postat av: denise

jag har blivit hjärtekrossad och har ett köttsår på benet, jag är trött men har en massa saker att göra, det gör ont i hjärta och själ och ändå måste jag ner och träna, tråk men jag fet och det är fult att vara fet, hade jag varit fin kanske jag inte hade behövt bli hjärtekrossad och då hade jag kanske inte fått ett köttsår på benet. jag har även kommit på att jag är rädd för bläckfiskar...

2010-11-08 @ 11:43:34
Postat av: martina

jag har haft ett svinkallt hus och fyra asjobbiga hundar att passa i helgen. mannen jag bor hos verkar avsky mig och tycker att jag är kontraproduktiv (som denise hade sagt det), vilket jag kanske är eftersom att jag inte får något gjort. men jag försöker hitta ett jobb men det är bara det att allt tar så jävla lång tid så nu när jag siktat in mig på att bo i malmö så är det försent för nu kanske jag ska läsa matte A (för att jag är kass) till våren och måste därför stanna tillsammans med den där mannen som verkar avsky mig i flera månader till. jag kommer inte ha någon inkomst under dessa månader eftersom att jag bara läser en kurs (för att jag är kass och måste tänka på en sak i taget) och det är i princip omöjligt att hitta ett jobb i en stad som sjöbo. jag är också rädd för trafik och vågar därför inte ta körkort. snart kommer jag inte kunna leva på min mamma heller. man verkar även ha som regel att inte anställa folk som valde att leka i tre år på gymnasiet. man ska göra det som hjärtat säger åt en...fan heller. har man inte pengar eller erfarenhet så kommer man ingenstans och det får man inte OM INGEN VILL GE EN CHANSEN! jag vill också dö ibland...

2010-11-08 @ 17:08:27
Postat av: martina

mimi har för övrigt saboterat det finaste plagget jag hade i min garderob. det kostade 350 kronor och jag hann använda det två gånger. bull.

2010-11-08 @ 17:14:24
Postat av: malva

Jag kan slå det!

Jag har också blivit hjärtekrossad. Jag kommer inte riktigt ihåg när, men säkert någongång! Det går över!

Jag hade en vän som typ våldtog mig (ja, jag får köra det kortet). jag är också trött och har en massa saker att göra, det gör ont mest i kropp, men lite till och från i själen också. Jag måste också träna, men jag är inte lika duktig som dig så jag kommer antagligen aldrig klara av det. Jag kommer vara fet och du kommer vara fit som bara den... Jag är inte rädd för bläckfiskar, men jag är lite rädd för mörker i natten har jag kommit på. Malva är mörkrädd tror jag. Men jag låtsas som att jag inte är det för jag är ingen mes.

Martina, jag går ALLMÄN LINJE! Jag är kass. Jag läser matte, natur, svenska, engelska, samhäll, natur, historia, religion, psykologi, social-och högskoleförberedande profil. Detta trotts jag bara behöver behörighet i matte b och natur. Jag kan inte fokusera på allt. Jag är redan efter. Jag prioriterar till och med de ämnen jag har betyg i dum som jag är. Vilket gör att jag kommer stanna i skurup i flera år. Och sen gå komvux. Jag lever på min mamma.

Mimi har förstört alla våras liv lite, så den får du inte heller.

Jag var hos doktorn och går nu på penicillin för andra gången detta kvartalet. Jag har minst tre, kanske fyra andra mediciner jag också ska knapra i mig dagligen. Eller spruta.

Jag har feber.

Jag har spenderat fyra timmar på en skoluppgift idag. Det var bra iofs.

Jag har spenderat två tre timmar på en annan som är klar nu, och nu ser jag att jag gjort fel och ska imon göra om.

Jag får inte gå till skolan denna veckan för jag är sjuk och min frånvaro ligger skyhög antagligen.Mina läppar är torra och jag känner mig äcklig i munnen trotts jag borstat tänderna.

Mitt te är kallt.

Jag bajsar svart.

2010-11-08 @ 19:47:49
URL: http://tjejensomkangrejen.blogg.se/
Postat av: denise

jag är så trött på livet att jag inte ens kommer orkar skriva så fint som ni gjort och förklara varför det är så synd om mig. jag gör en lista istället(lättare att läsa också):fast nej jag orkar inte så skitsamma..

2010-11-08 @ 20:38:56
Postat av: martina

okej, seriöst! Jag ger mig! Det är fan mer synd om er (eller malva kanske, för jag vet ju inte riktigt så ingående varför du mår dåligt denise). nu ska jag sluta klaga och kanske beställa biljetter till HP. Då ska vi må bra, ok?

2010-11-09 @ 12:31:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0