jag ger dig min nackkrage

idag vill jag inte ge varken ris eller ros. idag vill jag ge min nackkrage! personen som jag vill ge detta fruktansvärt obekväma "plagg" är ingen mindre än lars vilks. anledningen till detta är att jag börjar bli så överjävligt helvetiskt fissefis-trött på både kragen och lasse och tycker att dom förtjänar varandra!
visst, jag förstår att lars vilks fula tryne (anser mig ha rätten att säga så för han är fan ingen skönhet) visas både här och var, hit och dit, mest överallt hela tiden dessa dar pga rådande omständigheter men jag blir ju så jävla trött på honom!
om den kasse lasse känner att han inte vill spendera tiden i kragen helt ensam får han, om han vill, faktiskt dela med sig lite av ett kraghörn till carl bildt. antar att ingen ingående förklaring till varför är nödvändig.

nu till roligare saker: Jag har målat!!
tro det eller ej men det är sant! idag tog jag tag i en pensel och kluddade fram ett motiv för första gången på sisodär fyra år. jag är mycket väl medveten om att den inte är ett masterpiece direkt, inte heller är den färdig. ändå tycker jag att ni trogna läsare är så fina och rara att ni förtjänar en liten titt på mitt kära kontsverk.


"varg-räv"

av: denise

Kommentarer
Postat av: Malin

Fint Denise, jättefint!:D

2010-12-13 @ 22:40:33
Postat av: denise

du är fin malin! en massa fin!

2010-12-13 @ 23:02:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0