HJÄLP! NU! SNABBT! SNÄLLA!?!?!?

jag vill härmed stryka allt från min önskelista i år ersätta det med en enda sak. att flytta hemifrån! jag står nämligen inte ut, jag kommer förtvina själsligt och dö snart. jag har dock inget jobb och därför inga pengar. så nu önskar jag mig ett gratis boende (behöver inte vara så fancy som typ en egen lägenhet med balkong, utan jag kan nöja mig med en soffplats hos en vänlig själ som står ut med mig). känner du att du kan och vill erbjuda detta så kontakta mig omgående!
skulle det vara så att någon slags ersättning krävs så kan jag tänka mig att betala i natura. men då vill jag att mat ska ingå!

denise


Kommentarer
Postat av: martina

tyvärr, denise. det känns hemskt eftersom att du delat med dig av din soffa när jag inte stått ut men jag vet inte om du hade uppskattat att låna min. den ligger ju så långt ut på landet.

2010-12-19 @ 13:48:15
Postat av: din efter tjugo dejter

du är ju trots allt min nu, och borde därmed också känna att du har en plats i mitt hus. så ja, det har du. ett rum som mer är förvaringsutrymme efter flytten från et hus fyllt med plats överallt bara till mig, du får stå ut med min bror som jag just för tillfället delar rum med. han är dock inte hemma så mycket vilket ibland är skönt omen också lite tråkigt. sen har vi lite möss under vasken och ytterligare en bror som precis kommit in i målbrottet och beter sig därefter. det som är bra är att man ingår med all säkerhet, min moder låter ingen gå härifrån utan att alla har ätit. så det är ju bra. just nu arbetar jag på att övertala mamma att ha en peppfest (vilke tinte brukar ta så värst lång tid) så isåfall kan du ju se om det passar och sen komma hit lite när du känner för det. tjugo dejter är ju trots allt tjugo dejter

2010-12-19 @ 16:00:39
Postat av: denise

sen bär uppskattar inte jag landet? landet är ju min innersta dröm! och målbrottsbröder, jisses så fint! som en riktig familj! fast jag har faktiskt hittat min första soffa, i den ska jag dricka rödvin och vara en olyckligt kär konstnärssjäl!

2010-12-20 @ 00:30:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0